Verv

4. November holder vi generalforsamling og dagen@ifi ser etter nye styremedlemmer. Bli med å organisere Oslos største karrieredag innen informatikk!  Hva kan man gjøre i dagen@ifi? Se hva årets styre sier om sine verv!

LEDER

Som leder er du foreningens ansikt utad og hovedansvarlig for arrangementene ettermiddagen@ifi og dagen@ifi. Det er du som kaller inn til møter, følger opp styremedlemmer, og sørger for at ting delegeres bort og blir gjort. Som leder har du derfor mange store arbeidsområder, men om dette høres skremmende ut: frykt ikke! Erfaringen du bygger opp som leder i Ifi-dagen vil være noe du har nytte av resten av livet.

NESTLEDER

Som nestleder har du ikke noe særlig definert ansvarsområdet, så du kan ta på deg de oppgavene du er motivert for. Eksempler på oppgaver er blant annet å følge opp hovedsponsor,  fikse åpningstaler og bestille maten til dagen@ifi. Jeg likte veldig godt å kunne ta på meg oppgaver som passet meg når de passet meg.

BEDRIFTSANSVARLIG

Som bedriftsansvarlig er det du som snakker med bedriftene, setter opp de ulike prisalternativene for arrangementene, planlegger standområdene og mye mer. Dette er en stilling som krever mye ansvar og organisering, men også en «dette fikser vi»-holdning til det meste. Dette er en gyllen mulighet til å virkelig bli kjent med de ulike bedriftene, kanskje en av dem er din fremtidige arbeidsgiver?

ØKONOMIANSVARLIG

Økonomiansvarlig har ansvaret for forsvarlig bruk av penger, og skal sammen med interne ha oversikt og kontroll over hele økonomien innad i foreningen. Du får bilagsføring, budsjettering, m.m. Utrolig gøy når alt går i null og tallene faller på plass!

FUNKSJONÆRANSVARLIG

Som funksjonæransvarlig har man hovedansvaret for å organisere og fordele arbeidsoppgaver til de mer enn 100 frivillige. Det er derfor viktig at du er strukturert, positiv og flink med mennesker .Dette vervet ga meg veldig god trening i hvordan lede en større gruppe mennesker, og sørge for at alle fikk den beste mulige opplevelsen av dagen@ifi.

PROMOTERINGSANSVARLIG

Promoteringsansvarlig jobber med sosiale medier, nettsiden, trykk av plakater, banner og lignende, og rekruttering på stand. Det er en kreativ jobb, og veldig spennende å se hvordan god promotering fører til mer aktivitet rundt dagen@ifi og generelt gøy å dokumentere ting i form av bilder og innlegg på sosiale medier.

UNDERHOLDNINGSANSVARLIG

Som underholdningsansvarlig står du, som forventet, ansvarlig for å ordne underholdning. Dette kan være innleie av artister eller komikere til dagen- og ettermiddagen@ifi, ordning av spillrom, eller lignende. Hvert styre vil kunne velge hvor mye en underholdningsansvarlig vil gjøre, men den kan for eksempel også stå ansvarlig for sosiale happenings innad i styre, eller med funker.

Som underholdningsansvarlig blir du kjent med spennende folk, snakker mye med agenter og artister, og må tenke lurt når det kommer til innleie. Det er heller ikke et verv som for øyeblikket krever altfor mye resten av året, kun når det nærmer seg ettermiddagen- og dagen@ifi.

TEKNISKANSVARLIG

Som teknisk ansvarlig har du ansvar for alle tekniske bestillinger som skal skje for dagen@ifi sine arrangementer. Dette innebærer bestilling av scene-teknisk produksjon, bord og stoler og å booke rom og arealer som vi bruker. I rollen får du en haug av spennende arbeidsoppgaver, og får mulighet til å leke deg med masse scene-teknisk utstyr som arrangør av IFIs største arrangementet.

FAGLIGANSVARLIG

Rollen faglig ansvarlig går ut på å se til at dagen ikke bare består av stands, men også har en solid foredragsrekke. Gjennom kontinuerlig kontakt med bedriftene sørger du for at dagen kan stille med variert faglig innhold som kan være av interesse for alle programlinjene ved ifi.

Det er spennende å være faglig ansvarlig fordi man får kontakt med mange interessante mennesker som kan mye forskjellig. Arbeidet er også ganske selvstendig så man står fritt til å jobbe når det passer best.

SOSIAL ANSVARLIG

Du er hovedkontakten mellom interne og styret, og har og har ansvar for at vi ikke bare jobber men også finner på litt gøyt inniblandt. Du setter i gang middager, felles workshoper og muligens en og annen hyttetur. Internordningen vår er ny så her har du en stor mulighet til å forme foreningen bak IFI størst arrangement!

Vekker noen av disse vervene interesse? Møt opp på Java 4. November!